Immotokens est uniquement disponible en néerlandais. Ces pages ont été traduites automatiquement à des fins pédagogiques.

x

Immotokens is only available in Dutch. These pages have been automatically translated for educational purposes.

x

Immotokens est uniquement disponible en néerlandais. Ces pages ont été traduites automatiquement à des fins pédagogiques.

x

Immotokens is only available in Dutch. These pages have been automatically translated for educational purposes.

x

Waarom zou je investeren in commercieel vastgoed?

Er zijn vele redenen om te investeren in commercieel vastgoed. Ten eerste biedt het de mogelijkheid om stabiele en consistente maandelijkse inkomsten te genereren door verhuur van het pand aan bedrijven, winkels of supermarkten. Commerciële investeringen kunnen ook worden gebruikt als waardevol bezit dat kan worden geherfinancierd of verkocht voor winst op lange termijn. Daarnaast is commercieel vastgoed vaak minder volatiel dan andere investeringsmogelijkheden, zoals aandelen, obligaties of beursgenoteerde fondsen.

Wat zijn de voordelen van commercieel vastgoed ten opzichte van ander investeringsvastgoed?

1. Hogere rendementen: commercieel vastgoed biedt in vergelijking met andere investeringsvastgoedsoorten vaak hogere rendementen, waardoor het een interessante optie is voor investeerders die op zoek zijn naar betrouwbare inkomsten.

2. Lagere kosten: aangezien er minder regels en voorschriften gelden voor commerciële beleggingsobjecten, zullen de transactiekosten veel lager liggen dan bij residentiële of recreatieve objecten.

3. Meer flexibiliteit: doordat er minder wet- en regelgeving bestaat, kan de eigenaar van het commerciële pand meestal makkelijker wijzigingen aanbrengen om aan hun behoeften te voldoen door gebruik te maken van kortlopende huurcontractverplichting (zoals drie tot zes maand), wat hen meer flexibiliteit geeft om hun activa in te richten voor maximale winstmarge.

4. Taxatievoordeel: omdat ze worden getaxeerd als bedrijfsactiviteit in plaats van als onroerend goed, kunnen bepaalde afschrijvings voordelige fiscale mogelijkheden met zich meebrengen.

Wil je investeren in commercieel vastgoed? Lees hier ook hoe je commercieël vastgoed kan financieren.

Wil je meer informatie?

Spreek met een van onze beleggingsadviseurs. We bezorgen je graag meer informatie of een rendementssimulatie. Vraag hieronder een kennismakingsgesprek aan.