Immotokens est uniquement disponible en néerlandais. Ces pages ont été traduites automatiquement à des fins pédagogiques.

x

Immotokens is only available in Dutch. These pages have been automatically translated for educational purposes.

x

Immotokens est uniquement disponible en néerlandais. Ces pages ont été traduites automatiquement à des fins pédagogiques.

x

Immotokens is only available in Dutch. These pages have been automatically translated for educational purposes.

x

Je vroeg je misschien af hoe we het klaarspelen om vastgoed in zoveel kleine deeltjes te kunnen aanbieden, zonder dat hier grote kosten mee gepaard gaan.
 
Wel, we hebben achter de schermen een nieuwe technologie ontwikkeld die het volledige proces automatiseert én beveiligd. Zo kunnen we met een minimum aan kosten alle transacties en uitbetalingen automatiseren en beveiligen. Zo maken we het mogelijk voor iedereen om in vastgoed te investeren.
 
Als investeerder hoef je natuurlijk geen technologie expert te zijn om te kunnen investeren. Iedereen kan vanachter zijn computer of gsm investeringen opvolgen en nieuwe tokens aankopen.
 
Voor de technologie liefhebbers geven we hier wat meer uitleg over onze technologie.De immotoken technologie bestaat uit 2 delen:
Smart contract technologie
Smart contracts zijn de digitale codes die worden gebruikt om activa zoals geld of vastgoed uit te wisselen zonder tussenkomst van derde partijen. Het betreffen hier dus volledig geautomatiseerde of zelf uitvoerende contracten die de overeenkomst tussen twee partijen vastgelegd met behulp van code. Dankzij deze technologie is het mogelijk om immotokens eenvoudig online te kopen zonder dat je iedere keer contracten hoeft te tekenen en door te sturen! Alle investeringen worden vervolgens juridisch correct verwerkt en beheerd!
 
Lees hier meer over smart contracts
Blockchain technologie
De blockchain technologie kun je zien als een grote digitale databank die niet beheerd wordt door één enkele partij (zoals bij de traditionele banken het geval is) maar door het grote aantal computers die hierop aangesloten zijn. Deze aangesloten computers controleren iedere uitgevoerde transactie. Op deze manier ontstaat er een lange ketting van onveranderbare- en onkraakbare informatie waarbij ook nog eens gebruik wordt gemaakt van een ingewikkelde wiskundige versleuteling. Hierdoor wordt het nagenoeg onmogelijk om te frauderen met de gegevens. Immotokens gebruikt deze technologie om fraude of diefstal van immotokens tegen te gaan. Enkel door de juiste procedures te volgen kan je in het bezit komen van een immotoken! Ook dit is een essentieel onderdeel om het volledige proces digitaal en geautomatiseerd te kunnen laten verlopen.
 
Lees hier meer over blockchain in vastgoed

Wil je meer informatie?

Spreek met een van onze beleggingsadviseurs. We bezorgen je graag meer informatie of een rendementssimulatie. Vraag hieronder een kennismakingsgesprek aan.