Immotokens est uniquement disponible en néerlandais. Ces pages ont été traduites automatiquement à des fins pédagogiques.

x

Immotokens is only available in Dutch. These pages have been automatically translated for educational purposes.

x

Immotokens est uniquement disponible en néerlandais. Ces pages ont été traduites automatiquement à des fins pédagogiques.

x

Immotokens is only available in Dutch. These pages have been automatically translated for educational purposes.

x

We hebben geweldig nieuws voor alle investeerders van Immotokens! We zijn verheugd om aan te kondigen dat we een nieuwe payment provider hebben gevonden die binnenkort geïntegreerd zal worden in ons platform. Deze integratie zal ervoor zorgen dat u als investeerder eenvoudig online kunt betalen via populaire kanalen zoals Bancontact of Payconic. Tegen het einde van de zomer zal deze nieuwe betalingsmethode beschikbaar zijn, waardoor het nog makkelijker wordt om te investeren in vastgoed via Immotokens.

Gemakkelijk online betalen

We begrijpen dat het bieden van een naadloze en gebruiksvriendelijke ervaring essentieel is voor investeerders. Met de integratie van de nieuwe payment provider kunt u eenvoudig en veilig online betalen met vertrouwde kanalen zoals Bancontact en Payconic. Dit betekent dat u geen gedoe meer heeft met ingewikkelde betalingsprocessen of het invoeren van bankgegevens. Met slechts een paar klikken kunt u snel en efficiënt uw investeringen in vastgoed doen via het Immotokens-platform.

Veiligheid en betrouwbaarheid

Bij Immotokens stellen we veiligheid en betrouwbaarheid altijd voorop. Daarom hebben we zorgvuldig een betrouwbare payment provider geselecteerd die voldoet aan de hoogste normen op het gebied van gegevensbeveiliging en betalingsverwerking. U kunt erop vertrouwen dat uw persoonlijke en financiële gegevens veilig worden behandeld tijdens het betalingsproces. We werken nauw samen met onze payment provider om ervoor te zorgen dat uw transacties soepel en zonder problemen verlopen.

Eenvoudig investeren in vastgoed

Met de nieuwe betalingsintegratie wordt het investeren in vastgoed via Immotokens nog eenvoudiger en toegankelijker. U kunt snel en gemakkelijk uw investeringen doen zonder belemmeringen of complexe procedures. Of u nu een ervaren investeerder bent of nieuw bent in de wereld van vastgoedbeleggingen, het proces zal intuïtief en probleemloos zijn. U kunt uw investeringsportfolio beheren en bijhouden met het grootste gemak, terwijl u profiteert van de groeimogelijkheden die de vastgoedmarkt biedt.

Komende updates

We werken hard aan de integratie van de nieuwe payment provider en verwachten deze tegen het einde van de zomer operationeel te hebben. We houden u op de hoogte van alle updates en zorgen ervoor dat u tijdig op de hoogte wordt gebracht van de beschikbaarheid van de nieuwe betalingsmethode. Blijf ons volgen op onze officiële kanalen en mis geen enkele belangrijke aankondiging.

Wil je meer informatie?

Spreek met een van onze beleggingsadviseurs. We bezorgen je graag meer informatie of een rendementssimulatie. Vraag hieronder een kennismakingsgesprek aan.