Immotokens est uniquement disponible en néerlandais. Ces pages ont été traduites automatiquement à des fins pédagogiques.

x

Immotokens is only available in Dutch. These pages have been automatically translated for educational purposes.

x

Immotokens est uniquement disponible en néerlandais. Ces pages ont été traduites automatiquement à des fins pédagogiques.

x

Immotokens is only available in Dutch. These pages have been automatically translated for educational purposes.

x

Het is een waardevaste belegging sinds het ontstaan van geld: vastgoed. Tegenwoordig is het één van de meest geliefde vormen van beleggen vanwege de waardevastheid, een aantrekkelijk rendement en een relatief laag risico.

Hoe begin je met beleggen in vastgoed

Toch is het kopen van een gehele woning of bedrijfspand niet voor iedereen weggelegd. Daarom zijn er twee opties waar mensen vaak naar kijken:

Alhoewel je met beide manieren gezamenlijk met anderen kan beleggen in vastgoed zitten er duidelijke verschillen tussen deze twee opties. Om je een compleet en eerlijk beeld te geven gaan we dieper in op beide opties.

Het vastgoedfonds

Een vastgoedfonds is zoals de naam al verklapt een investeringsfonds dat puur en alleen investeert in vastgoed zoals kantoorruimtes, bedrijfspanden en woningen. Hieruit wordt winst behaald uit huuropbrengsten en de uiteindelijke verkoop van een pand.

Mensen die investeren in een vastgoedfonds krijgen een vaak een klein percentage rente op het bedrag dat ze investeren. Door de jaren heen is dit een hele stabiele vorm van investeren gebleken.

Er zit echter wel een nadeel aan. Zo goed als ieder vastgoedfonds hanteert zogenoemde participatiekosten. Dit is het minimale bedrag dat ingelegd moet worden om deel te kunnen nemen aan het vastgoedfonds. Het bedrag hiervoor kan verschillen per fonds, maar ligt vaak tussen de duizend en tienduizend euro.

Beleggen in vastgoed met weinig geld

Niet iedereen is bereid om direct zulke grote bedragen in te leggen in een enkel fonds. Bent u op zoek naar een manier om te beleggen in vastgoed met weinig geld, dan zijn immotokens een geschikte optie.

Gebouwd op blockchain technologie hebben wij smart contracts ontwikkeld waarmee mensen samen kunnen investeren in vastgoed, en dat kan al vanaf €50.  Meer weten over Immotokens, hoe het werkt en hoe het een laagdrempelige maar oersterke manier is om te beleggen in vastgoed? Lees er dan hier meer over.

Wil je meer informatie?

Spreek met een van onze beleggingsadviseurs. We bezorgen je graag meer informatie of een rendementssimulatie. Vraag hieronder een kennismakingsgesprek aan.