Immotokens est uniquement disponible en néerlandais. Ces pages ont été traduites automatiquement à des fins pédagogiques.

x

Immotokens is only available in Dutch. These pages have been automatically translated for educational purposes.

x

Immotokens est uniquement disponible en néerlandais. Ces pages ont été traduites automatiquement à des fins pédagogiques.

x

Immotokens is only available in Dutch. These pages have been automatically translated for educational purposes.

x

In de wereld van vastgoedinvesteringen is er een samenwerkingsvorm die steeds populairder wordt, vooral onder vriendengroepen die hun financiële krachten willen bundelen: de maatschap. Maar wat is een maatschap precies, en waarom zou je overwegen om deze route te bewandelen? Laten we samen een reis maken door het concept van de maatschap en ontdekken hoe Immotokens je kan begeleiden om deze investeringservaring soepel en winstgevend te maken.

Een Maatschap: Samen Investeren in Vastgoed

Een maatschap is een juridische structuur die de mogelijkheid biedt om gezamenlijk te investeren in vastgoed. Dit concept is bij uitstek geschikt voor vriendengroepen die hun financiële middelen willen bundelen en gezamenlijk vastgoedprojecten willen aangaan. Maar wat maakt een maatschap nu zo aantrekkelijk voor deze doelgroep?

Met de juiste begeleiding, zoals die wordt geboden door Immotokens, kan het opzetten en beheren van een maatschap een moeiteloze en winstgevende ervaring zijn. Hier zijn 4 redenen waarom:

1. Gedeelde Controle met Immotokens Begeleiding

Bij het oprichten van een maatschap kan er een vriend worden aangewezen als statutair zaakvoerder, verantwoordelijk voor het nemen van beslissingen. Immotokens stapt hier in beeld met professioneel advies en begeleiding om ervoor te zorgen dat alle beslissingen worden genomen in het beste belang van alle investeerders. Dit betekent gedeelde controle en gemoedsrust.

2. Bescherming voor Alle Vrienden

Immotokens brengt haar expertise in om beschermende clausules in de maatschapsovereenkomst op te nemen. Hierdoor worden de belangen van elk lid, ongeacht hun kennisniveau van vastgoedinvesteringen, behartigd en gewaarborgd.

3. Verdeling van Opbrengsten

Dankzij Immotokens wordt ervoor gezorgd dat de opbrengsten eerlijk en transparant worden verdeeld, in overeenstemming met de afgesproken inbreng van elk lid. Dit garandeert rechtvaardigheid binnen de groep.

4. Behoud van Fiscale Voordelen

Het grote voordeel van samenwerken met Immotokens is dat zij ervoor zorgen dat alle fiscale voordelen voor de vrienden behouden blijven, terwijl ze tegelijkertijd genieten van de gedeelde investeringsvoordelen.

Fiscale Overwegingen & Voordelen

Immotokens gaat nog een stap verder door te helpen bij het optimaliseren van uw investeringen op fiscaal gebied. Enkele belangrijke overwegingen zijn:

  • Optimaliseer uw Investering: Immotokens zorgt ervoor dat u optimaal profiteert van fiscale voordelen. Als eigendommen worden ingebracht zonder wijziging van eigendomsverhoudingen, blijven extra overdrachtskosten uit.
  • Voorkom Ongewenste Belastingen: Immotokens biedt begeleiding bij ongelijke inbreng, zodat elke vriend de fiscale implicaties begrijpt en onaangename verrassingen worden voorkomen.
  • Het Uitstappen of Verkopen van Aandelen: Als een lid besluit uit te stappen, helpt Immotokens bij een soepele en rechtvaardige overdracht of verkoop van hun aandelen.

Conclusie

Een maatschap kan een uitstekende manier zijn voor vrienden om gezamenlijk in vastgoed te investeren. Met de toegevoegde expertise van Immotokens wordt het proces vereenvoudigd, worden risico’s geminimaliseerd en blijven fiscale voordelen behouden. Het is de perfecte combinatie van gezamenlijk investeren met de zekerheid van professionele begeleiding. Dus, als je overweegt om de vastgoedmarkt te betreden met vrienden, vergeet dan niet de waarde van Immotokens als je betrouwbare gids op deze spannende reis. Samenwerken met Immotokens kan de sleutel zijn tot een succesvolle en winstgevende vastgoedmaatschap.

Wil je meer informatie?

Spreek met een van onze beleggingsadviseurs. We bezorgen je graag meer informatie of een rendementssimulatie. Vraag hieronder een kennismakingsgesprek aan.