Immotokens est uniquement disponible en néerlandais. Ces pages ont été traduites automatiquement à des fins pédagogiques.

x

Immotokens is only available in Dutch. These pages have been automatically translated for educational purposes.

x

Immotokens est uniquement disponible en néerlandais. Ces pages ont été traduites automatiquement à des fins pédagogiques.

x

Immotokens is only available in Dutch. These pages have been automatically translated for educational purposes.

x

Misschien heb je de afgelopen jaren al eens geïnvesteerd in crypto, of misschien ben je nieuw in de wereld van digitaal investeren maar wil je de boot niet missen. In welk punt van je investeringscarriere je ook staat, investeren in NFT’s is een hot topic waar veel financiële experts op dit moment mee bezig zijn. Maar wat zijn precies je opties als je wil investeren in NFT’s? Wij van Immotokens nemen het met je door.

Beleggen en speculeren in kunsttokens

Er zijn heel veel manieren om NFT’s toe te passen. Het is namelijk een technologie die heel veelzijdig is in gebruik. Verreweg de meest bekende vorm van investeren en NFT kopen is dat op de ‘kunst’ markt. Hierbij kopen mensen digitale kunstwerken, filmfragmenten of zelfs memes met crypto. Een voorbeeld van kunsttokens in België is Rubey.  Let hierbij wel op dat de waarde van een gekochte NFT sterk kan fluctueren. Omdat in tegenstelling tot investeren in bitcoin of investeren in materiële zaken, er geen vaste factoren zijn die een individuele NFT op waarde houden. De door jou gekochte NFT kan verdubbelen in waarde maar ook al snel zijn waarde verliezen.

Gezamenlijk huisbaas worden en maandelijks huur ontvangen

Het is niet alleen mogelijk om met NFT’s waarde te koppelen aan immateriële zaken zoals digitale kunst, maar ook aan daadwerkelijk materiële zaken. Zo gebruiken wij deze technologie bij Immotokens om het eigendom van een woonpand te verdelen. Hierdoor kan je een huisbaas worden en maandelijks huur uitbetaald krijgen, maar dan zonder een compleet huis te hoeven kopen. Bij ons is het al mogelijk om meteen met een beperkt budget te investeren in vastgoed (vanaf €50), en je krijgt gegarandeerd iedere maand uitbetaald naar rato van je investering. Wil je hier meer over weten, of ben je benieuwd hoe een vastgoed NFT kopen precies gekoppeld is aan onze Immotokens? Lees er dan hier meer over

Wil je meer informatie?

Spreek met een van onze beleggingsadviseurs. We bezorgen je graag meer informatie of een rendementssimulatie. Vraag hieronder een kennismakingsgesprek aan.