Immotokens est uniquement disponible en néerlandais. Ces pages ont été traduites automatiquement à des fins pédagogiques.

x

Immotokens is only available in Dutch. These pages have been automatically translated for educational purposes.

x

Immotokens est uniquement disponible en néerlandais. Ces pages ont été traduites automatiquement à des fins pédagogiques.

x

Immotokens is only available in Dutch. These pages have been automatically translated for educational purposes.

x

Het Eerste Vastgoedavontuur: Een Mix van Vreugde en Verdriet

Op 35-jarige leeftijd, vol ambitie en vertrouwen, stapte Meneer Scholten in de vastgoedmarkt door een appartement te kopen om te verhuren. Zijn eerste huurders, een charmant jong koppel, waren een droom voor elke verhuurder. “In die eerste jaren dacht ik echt dat vastgoed de gemakkelijkste investering ooit was,” herinnert Meneer Scholten zich. Echter, na acht jaar van vlekkeloze huurinkomsten, besloten ze te verhuizen. Wat volgde, was de nachtmerrie van elke huiseigenaar. Zijn nieuwe huurder bracht problemen na problemen met zich mee, van onbetaalde huren tot ernstige schade aan het pand. “Het was alsof ik van de hemel rechtstreeks naar de hel ging,” verzuchtte Meneer Scholten.

De Wending: Een Nieuwe Kijk op Investeren met Immotokens

In plaats van zich te laten ontmoedigen door zijn tegenslagen, zocht Meneer Scholten naar betere investeringsmogelijkheden. “Ik wilde niet opgeven. Er moest een betere manier zijn om te investeren zonder alle drama,” zei hij. Immotokens’ co-invest formule trok zijn aandacht. In plaats van al zijn geld in één enkel pand te steken, kon hij nu zijn investering over verschillende panden verspreiden en het risico delen met andere investeerders.

Risicospreiding: De Sleutel tot Zekerheid en Rust

Meneer Scholten besloot zijn appartement te verkopen en herinvesteerde zijn geld in vier verschillende panden via Immotokens. Dit bood hem verschillende voordelen:

  1. Gedeeld Risico: “Het idee dat ik niet de enige was die het risico droeg, gaf me zoveel meer vertrouwen om opnieuw te investeren,” merkte Meneer Scholten op.
  2. Diversificatie: “Nu zet ik niet al mijn eieren in één mandje. Het is een enorme opluchting,” zei hij.
  3. Gemoedsrust: “Zelfs als één pand een probleem heeft, weet ik dat de andere drie nog steeds voor me werken. Dat geeft me ’s nachts rust,” voegde Meneer Scholten eraan toe.

Conclusie:

De co-invest formule van Immotokens bleek een game-changer voor Meneer Scholten. “Ik heb het gevoel dat ik eindelijk een strategie heb gevonden die voor mij werkt. En met minder stress,” zei hij. Tien jaar na zijn eerste vastgoedinvestering, met de zekerheid en gemoedsrust die risicospreiding met zich meebrengt, geniet Meneer Scholten van een stabiel en betrouwbaar rendement.

Wil je meer informatie?

Spreek met een van onze beleggingsadviseurs. We bezorgen je graag meer informatie of een rendementssimulatie. Vraag hieronder een kennismakingsgesprek aan.