Immotokens est uniquement disponible en néerlandais. Ces pages ont été traduites automatiquement à des fins pédagogiques.

x

Immotokens is only available in Dutch. These pages have been automatically translated for educational purposes.

x

Immotokens est uniquement disponible en néerlandais. Ces pages ont été traduites automatiquement à des fins pédagogiques.

x

Immotokens is only available in Dutch. These pages have been automatically translated for educational purposes.

x

Geef iedereen de kans om te investeren.

Dankzij Immotokens kan je vastgoed tokenizen en delen met de bevolking. Zo geef je aan iedereen de kans om te investeren in interessante overheidsprojecten of vastgoed.
  • Geef de lokale bevolking de kans om mede-investeerder te worden.
  • Unieke investeringsvorm waar je controle of invloed kan behouden.
  • Eenvoudig op te starten met weinig kosten of risico.

Ontvang meer informatie

 

Geef de lokale bevolking de kans om mede-investeerder te worden.

Elk vastgoed dat reeds bestaat kan getokenized worden. Het is dus geen vorm van financiering voor nog te bouwen projecten. Je kan in principe alle types vastgoed tokenizen. Kantoorgebouwen, sporthallen, parkeergarages noem maar op. Waar je klassiek was aangewezen op grote private partijen kan je er nu voor kiezen om het vastgoed aan de bevolking te verkopen.
 

Unieke investeringsvorm waar het bestuur controle of invloed kan behouden.

Sommige projecten wil je liever niet verkopen aan private partijen. Met immotokens kunnen we speciale voorwaarden onderhandelen rond uitbating of herverkoop na enkele jaren.
 

Eenvoudig op te starten met weinig kosten of risico.

Het (gedeeltelijk) tokenizen van vastgoed hoeft niet kapitaal intensief te zijn. Immotokens heeft een uniek model ontwikkeld waarmee je met weinig kosten, risico of verbintenissen kan starten met een project te tokenizen. Contacteer ons en we bespreken graag met u de mogelijkheden.
 
Samen beleggen in vastgoed
PRAKTISCH

Hoe ziet zo’n samenwerking eruit?

Immotokens heeft alle kennis en ervaring in huis om een project te tokenizen. Immotokens ontzorgt u zowel op juridisch, technologisch als wetgevend vlak. We bieden u een all-in oplossing om uw project te tokenizen. Voor de commercialisatie van het project zijn er verschillende opties mogelijk. Contacteer ons gerust om de verschillende opties te bespreken.
CONTACT

Ready for the next step?

 

Vul het formulier in en ontvang onze brochure

Vul het formulier in en ontvang onze voorwaarden en tarieven

Graag even kennismaken? Vul het formulier in voor een afspraak.