Immotokens est uniquement disponible en néerlandais. Ces pages ont été traduites automatiquement à des fins pédagogiques.

x

Immotokens is only available in Dutch. These pages have been automatically translated for educational purposes.

x

Immotokens est uniquement disponible en néerlandais. Ces pages ont été traduites automatiquement à des fins pédagogiques.

x

Immotokens is only available in Dutch. These pages have been automatically translated for educational purposes.

x

Bent u op zoek om uw beleggingsportfolio uit te breiden, en wilt u naast aandelen ook beginnen met beleggen in vastgoed? Dan bent u waarschijnlijk ook tegen de torenhoge kosten van woningen, bedrijfspanden en ander vastgoed aangelopen. Het is tegenwoordig heel moeilijk voor beginnende (en gevorderde) investeerders om met vastgoed te beginnen. Daarom bieden wij met Immotokens de mogelijkheid om samen met anderen te beleggen in vastgoed.

Hierdoor deelt men samen de kosten in de aanschaf van vastgoed, maar krijgt men ook iedere maand uitbetaald in de huuropbrengst van het aangekochte pand. De tokenhouders bepalen gezamenlijk wanneer het pand verkocht wordt, bijvoorbeeld na 15 jaar. Deze opbrengst uit verkoop wordt naar ratio verdeeld onder de tokenhouders.

Vastgoed kopen samen met anderen

Het was tot voorkort heel ingewikkeld om vastgoed te kopen samen met anderen. De manier waarop de Belgische wetgeving werkt, is het heel moeilijk voor een grote groep mensen om samen direct een huis te kopen en het eigendom onder honderden personen te laten vallen.

Door de jaren heen zijn er een aantal succesvolle methodes ontstaan voor mensen om te beleggen in vastgoed samen met anderen. Het bekendste voorbeeld hiervan is het vastgoedfonds. Immotokens is de vernieuwde versie van gezamenlijk vastgoed bezitten. Het maakt gebruik van de blockchain om het eigendom van vastgoed vast te leggen.

Belangrijk te realiseren is dat het hier niet gaat om beleggen in bitcoin of andere crypto-valuta, maar om daadwerkelijk huizen en panden in België. Wij gebruiken de technologie achter NFT om contracten op te stellen die het bezit van vastgoed op kleine schaal kunnen regelen. Kort gezegd:

Koopt u voor €50 een aandeel in een pand in Antwerpen via Immotokens, dan leggen wij dit vast in de blockchain zodat u altijd bewijs heeft van deze investering. U kunt vervolgens maandelijks rendement ontvangen of uw aandeel weer verhandelen met anderen. De nieuwste technologie, maar dan gebaseerd op bestaand en tastbaar vastgoed.

Beleggen in vastgoed voor beginners

Als beginner op de vastgoedmarkt komt u vaak 2 dingen tekort:

  • Investeringskapitaal
  • Kennis van de vastgoedmarkt.

Met de komst van Immotokens is dit in één keer geheel veranderd. Niet alleen is het mogelijk om te beleggen in vastgoed met weinig geld, met Immotokens heeft u ook nog eens toegang tot een oneindige bron van kennis: uw mede-investeerders.

Want naast de mogelijkheid om te beleggen in vastgoed bieden wij ook een online platform waar u met anderen mogelijke panden kunt bespreken, uw ervaringen kunt delen en van elkaar kan leren. U kunt zelfs uw Immotokens verkopen, of de tokens van een gewild pand van iemand anders kopen als zij dit aanbieden.

Het belangrijkste om te weten is dat u er niet alleen voor staat. Beleggen in vastgoed voor beginners moet een leerzame, leuke en nuttige manier zijn om met uw geld om te gaan. Daarom staan niet alleen onze gebruikers voor u klaar, wij helpen u ook graag persoonlijk! Heeft u vragen, hulp nodig of kunt u wel wat begeleiding gebruiken? Neem dan gewoon contact met ons op. Wij zijn een deskundig maar bovenal persoonlijk team dat veel waarde hecht aan eerlijk en duurzaam handelen met een blik op de toekomst.

Wil je meer informatie?

Spreek met een van onze beleggingsadviseurs. We bezorgen je graag meer informatie of een rendementssimulatie. Vraag hieronder een kennismakingsgesprek aan.