Immotokens est uniquement disponible en néerlandais. Ces pages ont été traduites automatiquement à des fins pédagogiques.

x

Immotokens is only available in Dutch. These pages have been automatically translated for educational purposes.

x

Immotokens est uniquement disponible en néerlandais. Ces pages ont été traduites automatiquement à des fins pédagogiques.

x

Immotokens is only available in Dutch. These pages have been automatically translated for educational purposes.

x

Beleggen en investeren in vastgoed is keer op keer bewezen als een rendabele manier om iets met uw geld te doen, met een relatief laag risico. Zodra u eenmaal een pand bezit kunt u dit verhuren voor een maandelijks rendement en kan het pand in de loop van de jaren hopelijk meer waard worden. Toch is het niet altijd even makkelijk om met beleggen in vastgoed te beginnen. De hoge instapdrempel zorgt ervoor dat veel kleine en beginnende investeerder niet in deze markt kunnen stappen. Gelukkig zijn er een aantal manieren om samen te investeren in vastgoed, om zo zowel de kosten als baten te delen. Wij van Immotokens gaan in dit artikel in op de verschillende mogelijkheden.

Veel gekozen opties voor investeren in vastgoed

Het is juridisch lastig om gezamenlijk vastgoed te kopen. Dit komt omdat het praktisch niet eenvoudig is om met heel veel mensen één huis te bezitten. Daarom wordt er traditioneel vaak gebruik gemaakt van een vastgoedfonds. Deze fondsen hebben verschillende namen en kunnen net wat anders werken, maar de essentie is hetzelfde: U investeert in het fonds waarna zij het geld gebruiken om zelf vastgoed te beheren en betalen u een rendement uit. Het grootste probleem is dat ook vastgoedfondsen vaak een hoge minimale inleg hebben. Alhoewel er hier en daar zeker vastgoedfondsen zijn die beginnen met een inleg van €1000 is de standaard toch al snel het vijf tot tienvoudige.

Daarom kiezen steeds meer mensen voor Immotokens; het is de manier om laagdrempelig te beginnen met beleggen in vastgoed met weinig geld.

Waarom men voor Immotokens kiest

Immotokens zijn eigenlijk de 21ste eeuwse variant van een vastgoedfonds, maar leggen de controle meer bij u. U bepaalt zelf in welk vastgoed u potentie ziet en hoeveel u hierin wil investeren. Dit kan al vanaf €50,- en er wordt maandelijks uitbetaald.

De reden waarom dit concept pas nu mogelijk is ligt in de blockchain (lees hier meer over blockchain en vastgoed). Voor een diepe duik in hoe wij dit gebruiken om uw bezit vast te leggen kunt u onze blog en site lezen, maar kort gezegd werkt dit zoals investeren in bitcoin. Het grote verschil hiermee is dat de waarde niet vastgelegd wordt in een universele munt maar in de (gedeeltelijke) bezitting van specifiek vastgoed.

Beheer en verhandel immotokens via ons klantenportaal

Het idee van Immotokens is geen onstabiele groei of een knappende bubbel zoals de fluctuaties op de crypto markt (lees hier over het verschil tussen tokens en crypto). Omdat onze digitale contracten zijn vastgelegd in de blockchain en directe waarde hebben door middel van aangekocht vastgoed kan er een stabiel, maandelijks rendement behaald worden. Het is dus investeren in vastgoed, maar dan op een slimme manier. U kan ervoor kiezen om dit rendement iedere maand uitbetaald te krijgen, of het weer verder te investeren in meer Immotokens. Verhandelen en beheer gaan heel eenvoudig via ons ontworpen klantenportaal waar niet alleen wij, maar ook andere gebruikers klaar voor u staan om te helpen.

Wil je meer informatie?

Spreek met een van onze beleggingsadviseurs. We bezorgen je graag meer informatie of een rendementssimulatie. Vraag hieronder een kennismakingsgesprek aan.