Immotokens est uniquement disponible en néerlandais. Ces pages ont été traduites automatiquement à des fins pédagogiques.

x

Immotokens is only available in Dutch. These pages have been automatically translated for educational purposes.

x

Immotokens est uniquement disponible en néerlandais. Ces pages ont été traduites automatiquement à des fins pédagogiques.

x

Immotokens is only available in Dutch. These pages have been automatically translated for educational purposes.

x

Bij Immotokens erkennen we de uitdagingen en kansen van het hedendaagse investeringslandschap. Velen zijn op zoek naar manieren om financiële stabiliteit te garanderen voor de toekomst, en terwijl er traditionele paden zijn, zijn er ook innovatieve benaderingen die nieuwe deuren openen. Een van die baanbrekende methodes is de gefractionaliseerde vastgoedinvestering. Hieronder verkennen we deze optie en andere gangbare investeringsmogelijkheden:

Gefractionaliseerde Vastgoedinvesteringen: Dit is waar de kracht van samenwerking en technologie samenkomen. Immotokens introduceert een unieke manier om te investeren in vastgoed. Met onze Co-invest optie kunt u samen met 4-5 investeerders een aandeel in een vastgoedproject verwerven, waarbij elke investeerder minstens €100K inbrengt. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om individueel te investeren met bedragen vanaf slechts €1000, direct in onze Immotokens. Dit stelt een bredere groep van mensen in staat om te genieten van de voordelen van vastgoedinvesteringen zonder een volledige financiële last te dragen.

Investeren in vastgoedfinanciering: Briqwise introduceert in België een revolutionaire manier van investeren. Vastgoedfinancieringen bieden u de kans om te genieten van de aantrekkelijke aspecten van vastgoedinvesteringen zonder de traditionele hobbels. Denk hierbij aan zaken als onverwachte onderhoudskosten, directe omgang met huurders of marktvolatiliteit. Met vastgoedfinancieringen ervaart u de voordelen van hogere rendementen dan bij direct vastgoedbezit, terwijl het risico aanzienlijk wordt geminimaliseerd. En wat misschien wel het mooiste is, is dat de zekerheid gelijk blijft, zo niet verbetert.

Vastgoedverhuur: Investeren in onroerend goed is altijd populair geweest vanwege de combinatie van kapitaalgroei en huurinkomsten. Maar het kan complex zijn en vraagt vaak een hands-on aanpak. Voor velen is het inschakelen van een vastgoedbeheerder de sleutel tot succes in deze sector.

Aandelen: Potentieel hoge rendementen zijn aantrekkelijk, maar de volatiliteit kan een uitdaging zijn. Aandelen worden beïnvloed door wereldwijde gebeurtenissen, bedrijfsspecifieke nieuwtjes en marktsentimenten.

Obligaties: Bekend als een stabielere investering dan aandelen, maar met de huidige lage rentes kan het rendement soms minder aantrekkelijk zijn.

Grondstoffen: Goud, zilver en andere edelmetalen hebben de reputatie van veilige havens, maar leveren geen regelmatig inkomen op, tenzij ze worden verkocht.

Levensverzekeringen (Tak 21 of 23): Bedoeld voor langetermijnsparen, maar externe factoren zoals kosten en inflatie kunnen het uiteindelijke rendement beïnvloeden.

Conclusie: Investeren is een reis die kennis, timing en soms een beetje durf vereist. Immotokens is er om u de meest geavanceerde en toegankelijke wegen naar vastgoedinvesteringen te bieden. Of u nu kiest voor gefractionaliseerd investeren of de traditionelere routes, we staan klaar om u te begeleiden.

Wil je meer informatie?

Spreek met een van onze beleggingsadviseurs. We bezorgen je graag meer informatie of een rendementssimulatie. Vraag hieronder een kennismakingsgesprek aan.