Immotokens est uniquement disponible en néerlandais. Ces pages ont été traduites automatiquement à des fins pédagogiques.

x

Immotokens is only available in Dutch. These pages have been automatically translated for educational purposes.

x

Immotokens est uniquement disponible en néerlandais. Ces pages ont été traduites automatiquement à des fins pédagogiques.

x

Immotokens is only available in Dutch. These pages have been automatically translated for educational purposes.

x

Bij Immotokens is vastgoedbelegging in groep een zorgvuldig georchestreerd proces, dat is opgedeeld in drie essentiële fasen: initiëring, beheer en afsluiting. Hieronder leggen we elke fase in detail uit, zodat u een helder inzicht krijgt in hoe wij te werk gaan.

  1. Initiëringfase: Deze eerste fase is cruciaal en legt het fundament voor de gehele investering. Hierbij gaan we proactief op zoek naar vastgoedkansen die aansluiten bij onze visie en de verwachtingen van onze investeerders. Na het identificeren van een potentieel vastgoed of een kansrijke investering, gaan we over tot het onderhandelen over de aankoopprijs. Een zorgvuldige due diligence wordt uitgevoerd om te verzekeren dat het vastgoed voldoet aan alle normen en geen verborgen gebreken kent. Tegelijkertijd starten we met het werven van investeerders, die geloven in de waarde van het project. Deze fase wordt afgerond wanneer alle overeenkomsten zijn getekend en het kapitaal van de investeerder volledig is toegezegd.
  2. Beheerfase: Eens het vastgoed is verworven, treedt de beheerfase in werking. Dit is waar het daadwerkelijke ‘beheer’ van het project plaatsvindt. Dit kan variëren van bouw- en renovatiewerkzaamheden tot de dagelijkse gang van zaken rondom vastgoedbeheer. We zorgen ervoor dat het vastgoed in optimale staat blijft, eventuele problemen worden aangepakt en de waarde van het vastgoed idealiter toeneemt. Het doel van deze fase is het uitvoeren van het eerder opgestelde zakelijke plan en het realiseren van rendement voor onze investeerders.
  3. Afsluitingsfase: Aan het einde van de beleggingsperiode, wanneer we vaststellen dat het juiste moment is aangebroken – dit kan zijn vanwege marktomstandigheden, behaalde rendementen of strategische overwegingen – wordt overgegaan tot de verkoop of herfinanciering van het vastgoed. Dit is het moment waarop investeerders hun initiële investering terugkrijgen, naast de verwachte winsten. Bij Immotokens streven we ernaar dat elke investeerder met een glimlach en een gezond rendement afsluit.

Door deze gestructureerde aanpak zorgen we bij Immotokens voor een helder en transparant beleggingstraject, waarbij de belangen van onze investeerders altijd voorop staan.

Wil je meer informatie?

Spreek met een van onze beleggingsadviseurs. We bezorgen je graag meer informatie of een rendementssimulatie. Vraag hieronder een kennismakingsgesprek aan.