Immotokens est uniquement disponible en néerlandais. Ces pages ont été traduites automatiquement à des fins pédagogiques.

x

Immotokens is only available in Dutch. These pages have been automatically translated for educational purposes.

x

Immotokens est uniquement disponible en néerlandais. Ces pages ont été traduites automatiquement à des fins pédagogiques.

x

Immotokens is only available in Dutch. These pages have been automatically translated for educational purposes.

x

De co-invest formule van Immotokens heeft het landschap van vastgoedinvesteringen getransformeerd. Terwijl vastgoedbelegging in groep voor velen onbekend terrein is, biedt het met Immotokens een interessante kans voor beleggers. Met deze formule kunnen beleggers profiteren van de hoge rendementen van vastgoed en worden ze tegelijkertijd mede-eigenaar van het vastgoed, ongeacht het type investeringsvastgoed – van residentiële eenheden tot kantoorruimtes.

Wat houdt de Co-Invest Formule van Immotokens in? De co-invest formule laat verschillende investeerders toe om gezamenlijk kapitaal te verzamelen en allerlei soorten investeringsvastgoed te kopen. In plaats van alleen een financiële bijdrage te leveren, worden de beleggers dankzij deze formule mede-eigenaar van het vastgoed.

Bij Immotokens fungeren we zowel als platform als sponsor. Dit dubbele rol zorgt voor een gestroomlijnde ervaring en minimaliseert potentiële discussies tussen beleggers en andere betrokken partijen.

Betrokken Partijen Bij de co-invest formule van Immotokens zijn er primair twee betrokken partijen: Immotokens als sponsor en de co-investeerders. Immotokens, in de rol van sponsor, identificeert, plant en beheert de vastgoedinvestering. De co-investeerders, oftewel de mede-eigenaren, brengen het benodigde kapitaal bijeen en delen in de voordelen als eigenaars van het vastgoed.

Voor- en Nadelen van Co-Investeren met Immotokens

Elke investeringsmogelijkheid kent zijn eigen voor- en nadelen. Hier zijn de belangrijkste overwegingen voor de co-invest formule:

Voordelen:

  • Mede-eigendom van Vastgoed: Beleggers worden mede-eigenaar, wat een directe betrokkenheid bij het vastgoedproject betekent.
  • Diversiteit in Vastgoed: Toegang tot verschillende soorten investeringsvastgoed.
  • Gestroomlijnde Ervaring: Dankzij de dubbele rol van Immotokens als platform en sponsor.

Nadelen:

  • Illiquiditeit: Hoewel er mede-eigendom is, kan het vastgoed niet altijd snel worden geliquideerd.
  • Risico’s van Vastgoed: Zoals bij elke vastgoedinvestering zijn er inherente risico’s verbonden aan marktfluctuaties en andere factoren.

Conclusie De co-invest formule van Immotokens biedt een unieke kans voor beleggers die hun portefeuille willen diversifiëren en direct willen profiteren als mede-eigenaar van investeringsvastgoed. Met de ondersteuning van Immotokens als zowel platform als sponsor, is het eenvoudiger dan ooit om de voordelen van vastgoedbelegging in groep te benutten.

Wil je meer informatie?

Spreek met een van onze beleggingsadviseurs. We bezorgen je graag meer informatie of een rendementssimulatie. Vraag hieronder een kennismakingsgesprek aan.