Immotokens est uniquement disponible en néerlandais. Ces pages ont été traduites automatiquement à des fins pédagogiques.

x

Immotokens is only available in Dutch. These pages have been automatically translated for educational purposes.

x

Immotokens est uniquement disponible en néerlandais. Ces pages ont été traduites automatiquement à des fins pédagogiques.

x

Immotokens is only available in Dutch. These pages have been automatically translated for educational purposes.

x

De Overgang naar Pensioen: Mevrouw De Vries’ Dilemma

Toen Mevrouw De Vries, een 67-jarige dame, naderde tot haar welverdiende pensioen, keek ze uit naar een leven van rust. Maar met de stijgende kosten van levensonderhoud, wilde ze ervoor zorgen dat ze een comfortabel financieel kussen had. Hoewel ze een aardig spaarpotje had opgebouwd, was ze op zoek naar een investeringsmogelijkheid die haar een aanvullend inkomen zou bieden zonder de zorgen van financiële verplichtingen.

De Struikelblokken van Traditioneel Vastgoedbezit

Traditionele vastgoedinvesteringen boden een aantrekkelijke optie voor haar. Echter, de gedachte aan het afsluiten van een hypotheek en de daaropvolgende aflossingen schrikte haar af. Op haar leeftijd, waar ze zich wilde concentreren op genieten en niet op schulden, leek de traditionele route meer een last dan een zegen.

Immotokens Co-invest: Een Lichtpunt in de Investeringswereld

Tijdens haar zoektocht stuitte Mevrouw De Vries op Immotokens Co-invest. Dit concept, waarbij verschillende investeerders samen een eigendom kopen, sprak haar onmiddellijk aan. Zonder het gedoe van leningen, kon ze direct een deel van een appartement bezitten en genieten van de opbrengsten uit de huur.

De Vele Voordelen van Samen Investeren

  1. Een Soepele Stroom van Inkomsten: Al snel na haar investering begon Mevrouw De Vries de vruchten te plukken. Ze ontving een regelmatig deel van de huurinkomsten, wat haar financiële zekerheid bood bovenop haar pensioen.
  2. Weg met Financiële Verplichtingen: Door dit co-investeringsmodel hoefde ze zich geen zorgen te maken over banken, rente of afbetalingen. Ze had een tastbaar bezit zonder de strings attached.
  3. Een Erfenis, Eenvoudig Gemaakt: Naast financiële zekerheid dacht Mevrouw De Vries ook aan haar familie. De eenvoud waarmee haar dochter haar deel van het appartement kon erven via Immotokens, gaf haar een extra gevoel van voldoening en geruststelling.
  4. De Kracht van Gemeenschap: Co-investeren bracht ook een onverwacht voordeel: een gemeenschap. Mevrouw De Vries vond het heerlijk om te weten dat ze samen met anderen investeerde, wat zorgde voor gezamenlijke besluitvorming en gedeelde verantwoordelijkheden.

Een Nieuw Begin voor Mevrouw De Vries Dankzij Immotokens Co-invest heeft Mevrouw De Vries niet alleen financiële zekerheid gevonden, maar ook een gemeenschap van gelijkgestemde investeerders. Nu, terwijl ze geniet van haar pensioen, heeft ze ook de zekerheid dat haar investering haar dochter ten goede zal komen, waardoor ze een blijvende erfenis achterlaat. Het verhaal van Mevrouw De Vries is een getuigenis van de kracht van samenwerking en innovatie in de investeringswereld.

Wil je meer informatie?

Spreek met een van onze beleggingsadviseurs. We bezorgen je graag meer informatie of een rendementssimulatie. Vraag hieronder een kennismakingsgesprek aan.