Immotokens est uniquement disponible en néerlandais. Ces pages ont été traduites automatiquement à des fins pédagogiques.

x

Immotokens is only available in Dutch. These pages have been automatically translated for educational purposes.

x

Immotokens est uniquement disponible en néerlandais. Ces pages ont été traduites automatiquement à des fins pédagogiques.

x

Immotokens is only available in Dutch. These pages have been automatically translated for educational purposes.

x

De ontdekking van de cryptowereld is de afgelopen tijd in een stroomversnelling geraakt. Meer en meer mensen maken kennis met alles wat met crypto te maken heeft. Het is dan ook geen verrassing meer dat de aandacht voor NFT’s toeneemt. NFT’s zijn namelijk een van de laatste en grootste trends binnen crypto als geheel (lees hier meer over het verschil tussen NFT’s/tokens en crypto). Maar wat zijn NFT’s nu precies? En wat kun je er mee?

Een NFT uitgelegd

NFT staat voor non-fungible token. Dit geeft in de basis aan dat het om een unieke ‘token’ gaat die je niet in kleinere stukjes kunt opbreken. Zodoende is er ook maar één persoon de eigenaar van één specifieke NFT.

Vaak is het handig om een vergelijking te maken, zodat je preciezer begrijpt wat een NFT nu is. Zo kiest men er geregeld voor om een NFT te zien als een digitale versie van een schilderij. Dankzij de aanwezigheid van een NFT op de blockchain, is voor de volle 100% te verifiëren dat de NFT ‘echt’ is. Zodoende zijn ze in de basis niet scamgevoelig.

Toepassingen van NFT’s

Dergelijke NFT’s hebben tal van potentiële toepassingen. Zo is de meest bekende en meest gebruikte toepassing op dit moment het digitale schilderij. Een kunstwerk waarvan er maar één zo is, volledig geverifieerd via de blockchain.

Een andere toepassing van NFT’s is het gebruik ervan in games. Het is de droom van iedere gamer om de enige eigenaar te zijn van een uniek wapen, voertuig of woning in een game. Zeker wanneer je deze vervolgens voor crypto’s met echte geldwaarde kunt verkopen.

Echter zien we langzaam maar zeker dat de toepassingen zich steeds verder uitbreiden. Lees dit artikel om de verschillende opties om te investeren in NFT’s te bekijken. Zo is het vandaag de dag bij Immotokens mogelijk om te investeren in een unieke, digitale representatie van een bepaald pand. Zodoende heb je via één of meerdere Immotokens de mogelijkheid om voor een fractie van de normale prijs toch in vastgoed te investeren met NFT’s.

 

Wil je meer informatie?

Spreek met een van onze beleggingsadviseurs. We bezorgen je graag meer informatie of een rendementssimulatie. Vraag hieronder een kennismakingsgesprek aan.