Immotokens est uniquement disponible en néerlandais. Ces pages ont été traduites automatiquement à des fins pédagogiques.

x

Immotokens is only available in Dutch. These pages have been automatically translated for educational purposes.

x

Immotokens est uniquement disponible en néerlandais. Ces pages ont été traduites automatiquement à des fins pédagogiques.

x

Immotokens is only available in Dutch. These pages have been automatically translated for educational purposes.

x

Wij maken vastgoed toegankelijk voor iedereen.

Investeren in vastgoed is tastbaar, veilig en het brengt maandelijks een mooi rendement op. Helaas is vastgoed vaak te duur geworden. Met de immotoken-technologie willen we hier verandering in brengen, en iedereen laten genieten van de voordelen van een vastgoedinvestering.

Ontdek onze panden

ONZE MISSIE

Een open platform creëren waar zo veel mogelijk mensen kunnen genieten van de voordelen van vastgoed.

Het is onze missie om een ruim aanbod aan goede vastgoedinvesteringen te allen tijden te kunnen aanbieden aan onze investeerders. Door een goede screening, professioneel beheer en scherpe aankoopprijzen willen we een zo hoog mogelijk, duurzaam rendement bieden aan onze investeerders. Om een divers aanbod aan te bieden, staat het platform ook open voor andere makelaars of ontwikkelaars (na een kwaliteitsscreening) die hun vastgoed willen aanbieden.

ONZE VISIE

Keep it simple! Geen kleine lettertjes of complexe contracten.

Eén van de voordelen van vastgoed is haar eenvoud. Je koopt een appartement en je verhuurt het. De aankoop is duidelijk en het rendement is helder. Wij willen deze eenvoud absoluut behouden op het platform en geloven dat we juist daardoor het vertrouwen krijgen van onze investeerders.

Een maximaal rendement voor onze investeerders dankzij minimale kosten.

Dankzij onze digitale strategie houden we de kosten zo laag mogelijk. Geen dure kantoren of marketingcampagnes, maar maximaal rendement voor onze investeerders. Zo creëren we op lange termijn de grootste meerwaarde.

Ontdek onze panden

WELKOM BIJ ONZE ADVIESRAAD

Immotokens is omringd door verschillende industrie-experten.

Heb je unieke kennis of een netwerk en wil je deel uitmaken van onze adviesraad? Stuur gerust een mail naar info@immotokens.be.

Edgar Warmoes

Oprichter & zaakvoerder
Immotokens

Thomas Van Roy

Financial advisor
Green Park Investment Partners

Arne Allewaert

Proptech advisor
Amavi Capital

Marnix Van Hoeck

Property Management
Partner OP-Vastgoed

Koen Vingerhoets

Blockchain advisor
Deloitte

JOIN

Join the (r)evolution

Het tokenizeren van vastgoed biedt een waaier aan mogelijkheden. Heb je een tof idee, samenwerking of opportuniteit? Laat het ons zeker weten!

 

Word partner

Ben je ontwikkelaar of makelaar en heb je interessante vastgoedopportunniteiten? Contacteer ons voor een mogelijke samenwerking op info@immotokens.be

Solliciteren

Geloof jij ook in ons verhaal? We zijn altijd op zoek naar talent om onze missie waar te maken. Contacteer ons gerust op info@immotokens.be